Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
En sağlam Deportivo

Son 5 maçında 4 galibiyet alan Deportivo, kendi sahasında Espanyol engelini çok kolay geçebilir.


221 P.FERREİRA-MARİTİMO 1 2.00

Maritimo, ligin flaş ekibi Vitoria Setubal'i 1-0 mağlup ederek bütün dikkatleri üzerine çekti. Ancak unutulmaması gereken nokta, Maritimo'nun tipik bir iç saha takımı olması. Paços Ferreira da Portekiz'in iyi sayılabilecek takımlarından. Ev sahibi ekip Maritimo'nun deplasman zaafiyetinden faydalanıp 3 puanı alır.

223 LEİRİA-NAVAL 1 1.60

Lige sürpriz bir başlangıç yapan Naval'ın balonu çabuk patladı. Ligin dibine doğru hızlı biçimde yol alıyorlar. Leiria çok ahım şahım bir takım olmamakla birlikte zayıf rakiplerden topladığı puanlarla orta sıralarda kendine yer arıyor. Estrela Amadora deplasmanında aldıkları üç puanla da bu özelliklerini gösterdiler. Naval'ı da yenmeleri çok yüksek ihtimal.

244 R.BETİS-ALAVES 02 1.74

Betis 9 haftadır kazanamıyor ve ligin dibine demirlemiş durumda. Alaves'in durumu da rakibinden pek farklı değil ama hiç olmazsa Alaves kadro kalitesine paralel bir mücadele sergileyebiliyor. İlk ihtimal beraberlik. Sonraki tercih yeni bir Betis hüsranı.

246 DEPORTİVO-ESPANYOL 1 1.45

Deportivo istim üzerinde. Son 5 maçının 4'ünü kazanırken son 3 maçında 1 gol dahi yemedi. Espanyol son 4 maçının 3'ünde berabere kalarak düşmemek için direneceğini gösterdi. Ancak Deportivo deplasmanı çok zor.

253 R.SOCİEDAD-CADİZ 1 1.65

Krizdeki Sociedad 7 haftadır kazanamıyor. Rakibi Cadiz ise ateşli bir seyirciye sahip ama bu kadrosuyla ligde çok zor tutunur. Nihayet bu maçta Sociedad galibiyeti beklenebilir.

255 GİL VİCENTE-BRAGA 2 2.20

İki ekip arasındaki kalite farkı gerçekten büyük. Gil Vicente kümede kalma mücadelesi veriyor. Braga ise zirveyi zorluyor. Hafta sonunda Rio Ave'ye bile yenilen ve sapır sapır dökülen Gil Vicente'nin Braga gibi bir rakipten puan alması çok uzak ihtimal. 2.20'lik oran da çok cazip.

314 LECCE-LAZİO 10 1.34

Son haftalarda direnç gösteren Lecce, Lazio'ya kolay teslim olmaz. Lazio, Juventus maçında puan çıkardı ama o maçtan sonra Lecce deplasmanı yorucu gelir.

315 LİVORNO-MİLAN 2 1.70

Livorno son 5 maçının 4'ünü kazandı. Son derece ve formda ve moralli. Ancak Milan'ın da canı burnunda. Bu konjonktürde Livorno'nun Milan'a karşı koyması çok zor.

321 PARMA-CAGLİARİ 10 1.12

Beş maçtır kazanamayan Parma, son iki maçında berabere kaldı. Bu sene dördüncü teknik direktöründen sonra direnç göstermeye başlayan Cagliari son 4 haftada topladığı 7 puanla canlandı. Ancak Parma deplasmanında kazanamazlar. Önce beraberlik, sonra Parma galibiyeti akla yakın görünüyor.




Fener zirvede
Kartal son anda yıkıldı
Panathinaikos-Ülker
Ermal'in durum karışık
Barış Ertül: İddaa'da para...
Potada 11. hafta
Filede Avrupa sınavı
Henry'ye Barça talip
 
Biraz dinler mi sevgili Gerets
Geçen hafta yazdım, bu 4-3-1-2 sistemi Türk futbolunun katili olacak.
Yıkamazlar
İlhan Cavcav' ın açıklama-larına...
Türkiye şokta
İşte olay açıklama: Fenerbahçe...
Altın kabza
Cimbom' da bu sezon yeterince...
Para bitti aşk bitti!
Paralarını dün de alamayan...
İkisi de gitsin
Düş kırıklığı yaratan ikili bir...
Tümercedes İngiltere' de
Futbol yaşantısına Avrupa' da...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu