Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
İlla kan mı dökülmeli!

Beşiktaş maçınının sonunda gerginlikler yaşandı. Bu olayların önüne nasıl geçilecek? Orada benim dikkatimi çeken bir tek şey var: Okan. Bu adam, bu kafadan vazgeçmiyor. Sen milli takıma çağrılmış bir adamsın. Orada sokak kabadayıları gibi saldırmanın alemi yok. Bir tanesi yumruk vurup hastanelik etse ne olacak! Sen Fatih Terim'in güvendiği adamlardan birisisin. Bu nasıl bir şuursuzluktur anlamıyorum. Eğer milli takıma karşı, Beşiktaş'a karşı en ufak bir sorumluluk hissediyorsan oradan en evvel sen kaçaçaksın.
Beşiktaş'ın tek horozu sen misin? Böyle gösterilere niye gerek duyuyorsun? Beşiktaş tribünlerine jest mi yapıyorsun: Bakın Galatasaray'dan geldim ama nasıl Beşiktaşlı oldum! Bu sene olaylar erken başladı. Federasyonun işi zor. En ağır cezalar şimdiden verilmezse ligin sonunu getiremeyiz. Ama bu federasyon tabanca patlayan Fenerbahçe tribünlerine 1 maç vererek zaten eyyamcılığını gösterdi. Onun için bunları da büyük olasılıkla aynı eyyam kararlarıyla geçiştirilecek, gene kan dökülecek ondan sonra kendimize geleceğiz.


 
Cesareti kalmadı
İlla kan mı dökülmeli!
2. de olabilir sonuncu da
Tribünler ninni söylüyor
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Siftah Milan' a
İtalyan ekibiyle dişe diş mücadele...
Görev tamamdır
Çek yıldız, 8 Eylül' de İstanbul'...
Sessiz çığlık
D.Bakır maçındaki olaylar...
Transferler fos
' Jefferson aranılan kaleci değil,...