Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Savaşmaya geldim

Beşiktaş'la anlaşan Kürşat, "Rekabete hazırım. Ben bu takımda oynarım" dedi.


İş imzaya kaldı
Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın "Yeni sezonda kadromuzda olacak" dediği Çaykur Rizesporlu Kürşat Duymuş, Pasfotomaç'a konuştu. Çalımbay'ı doğrulayan ve "İş sadece imzaya kaldı" diyen tecrübeli oyuncu, "Beşiktaş'a savaşmaya gidiyorum. Anadolu takımında yerli oyuncunun sivrilmesi çok zordur. Ama ben Milli Takım'a kadar yükselmiş bir oyuncuyum. Bu takımda da oynarım" dedi.

Rıza hoca istedi!
KÜÇÜK
takımlarda bir maçta 15 pozisyon gördüklerini, büyük takımlarda 5 pozisyonla işin bittiğini hatırlatan Kürşat, "Beşiktaş'ın ağırlığını kaldırabilirim" diye konuştu. Rizespor'a imza atarak Beşiktaş'ı bonservis bedeli ödemek zorunda bıraktığı eleştirilerine, "Rize'ye imza atarken Beşiktaş benimle ilgilenmiyordu. İmza atmamı en çok isteyen Rıza hocaydı" yanıtını veren Kürşat, yeniden buluşacağı hocasına övgü dizdi:

Çalımbay adaletli
"RIZA
hoca gittiği yere huzur ve güven götürüyor. O varken ligin en az gol yiyen takımıydık. Beşiktaş'ta da sevilmesi büyük şans. Her şeyden önce adaletli bir hoca. Formayı soyunma odasına asıyor. Hak ettiğini düşünen gidip alıyor. Bunun kanıtı da Beşiktaş'ın ikinci yarıda lider olmasıdır." Kürşat, Beşiktaş taraftarının ise kendisini hep ürküttüğünü belirterek, "Bu gücü artık sırtımda hissetmek farklı olacak" dedi.

En iyi forvet Youla
LİGDE
en fazla zorlandığı forvetin Youla olduğunu kaydeden Kürşat sözlerini şöyle tamamladı: "Artık rahatım. Ali de çok yetenekli. Gittikçe güçleniyoruz. Maçtan önce kimseyle konuşmam. Denizli-Rize maçı öncesi Sinan bana selam vermiş, duymadım. 2-0 öne geçtik, 'Sinan naber?' dedim; 'İki tane attıktan sonra mı selam veriyorsun' diye çıkıştı. Ancak daha sonra konuştuk ve olayı tatlıya bağladık"

Oğuz YÖRÜK


Kimseye acımam
İndirim sırası Okan'a geldi
Emre Aşık pazarlığı
Diop'u istedik pahalı geldi!
Ünlü Volkan Beşiktaş'ta
Sonkaya umutlu
Rakipler ciddi olacak
Babalara indirim
 
Çalımbay mesajları
Rıza Çalımbay ile Radyospor' da yan yana oturup bir saat söyleşi...
Ergün' e kıskaç
Kayserispor' un keşfedil-memiş...
Biscan' a hücum
Liverpool' un Hırvat yıldızı için...
Ferrari çalındı
G.Saray' ın "Bonservisi bizde"...
Yüreğimizde bir sızı
Uzun süredir yıldız oyuncu...
Bırakın gideyim
Newcastle & Everton' un istediği...
Zurawski' den ret
Trabzonspor' da yılan...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu