Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Devam hocam


Beşiktaş, Antep deplasmanında neden bu kadar zorlandı?
Her şeyden önce Beşiktaş takımı 1 hafta önce müthiş bir efor sarfetti. Zorlanmasındaki en büyük nedenin Denizli maçının yorgunluğunu söyleyebiliriz. Ama ikinci bir etken de karşısında iyi bir Antep takımının olmasıydı. Antep, sahanın büyük bölümünde iyi pas yapan, ancak Beşiktaş ceza sahasında etkili olamayan bir görüntü çizdi 90 dakika boyunca. Ayrıca Beşiktaş'ın erken bulduğu gol, oyunu geride kabullenmesine neden oldu.

Carew, forvette neden çok etkisizdi?
Bu Carew konusu Beşiktaş'ta problem olacağa benziyor. Ama Rıza hoca çok yerinde bir değişiklik yaptı onu oyundan alarak. Çünkü Beşiktaş takımı Carew olduğu sürece eksik oynuyor.

Tümer'in yokluğu hissedildi mi?
Beşiktaş'ın orta sahasında Tümer'in yokluğu %100 hissedildi. Bu bölgede sadece A.Yıldırım bir şeyler yapmaya çalıştı. Tayfur'un zaten kapasitesi belli. Sadece kesme görevini iyi yapıyor. Topu oyuna sokmak, ileri de gol pozisyona girmesi zor; çünkü sadece defansif özellikleri var. A.Hassan ise hiç takım oyunnunda yok. Dün akşam da çok savruk bir görüntü çizdi.

Koray, Ronaldo'yu arattı mı?
Koray süper oynadı. Rıza hocayı bir kez daha tebrik ediyorum onu transfer ettiği için. Bu haftalık liberora oynadı. Ama Ronaldo gelince Koray gerçek yerine, Tayfur'un mevkiine geçecek. İşte o zaman da gerçek meziyetlerini ortaya koyma fırsatı bulacak. Çünkü Koray ofansif özellikleri üstün olan bir futbolcu. Antep maçında da rakip atakları futbol zekasıyla başarıyla önledi. Beşiktaş'a çok şey kazandıracak.

Beşiktaş 7 maçta 21 puan topladı. Şampiyonluk şansı var mı?
Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı hâlâ devam ediyor. Çünkü Beşiktaş dün akşam kötü oynadı ama kazandı. Bu da büyük bir başarıdır. Del Bosque döneminde böyle şöyler olmazdı. Beşiktaş, Rıza hoca geldikten sonra takım olmuş. G.Saray maçına kadar bu çıkış sürerse, ligin sonunda her şey değişebilir. Ama forvete bir çözüm bulmak gerek. Rıza hoca Carew ile acilen bir görüşme yapmalı ve ondan en iyi şekilde nasıl faydalanabileceğine karar vermeli.

Veysel yine takımını kurtardı.
Velsel'e gelince.. Gecenin en başarılı ismi oydu. Çok koştu, rakip defansı tek başına bunalttı. Müthiş ataklar yaptı ama ileride yalnız kaldı. Rıza hoca, dakikalar ilerledikçe herkes 'bir forvet daha oyuna sokacak' diye düşünürken Mustafa Doğan'ı sahaya sürdü. Çok akıllıca bir hareketti bu, çünkü Beşiktaş defansı bu dakikalarda bunalmıştı. Dün akşam önemli olan kazanmaktı. Rıza hocayı tebrik ediyorum. Vasat oynarken bile Beşiktaş'a galip gelmeyi bu kısa sürede öğretti. Devam et Rıza hoca..


Sinan Engin

12'den vurdu
Vey-sel gibi
Galibiyet önemliydi
Maçtan notlar
Doğan'dan Fener'e Taş
A.Hassan 2 ay sonra sahada
Cordoba halinden memnun
Sağlam: Hak eden bizdik
 
Çarpışarak kazandı
Bu takıma bir haller oldu. Beşiktaşlı futbolcu yerinde duramıyor,...
Bu mudur, budur
Rıza Çalımbaylı Beşiktaş, Antep' te oyuna tam saha presle başladı.
Savaşan Kartal
Del Bosque' li Beşiktaş ligin ilk yarısında Kocaeli' nde oynanan...
Lidersiz olmuyor
Daum özellikle Avrupa maçlarında...
B Planın yok mu senin!
F.Bahçe' de Real Zaragoza...
Kral' ın Taç Günü
Hakan Şükür, bugün yetiştiği...
Taraftar da şova...
G.Saray taraftarı stadı...
Güneş garantisi
Yattara' nın ücretinde iyileştirme...
Pankartlı destek
Taraftarlar Derneği,...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu