Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Hagi ve 'Can'lar kulübü


İstanbul'dan Yunanistan'a göç eden Rumlar'ın kurduğu AEK'nin 80'inci yaşı nedeniyle oynanan iki özel maç G.Saray altyapısındaki hummalı çalışmanın ürünlerini önemli ölçüde ortaya koydu. Bir ay arayla oynanan bu iki özel maçta Hagi, gençlere performanslarını öğrenme adına yine de cesurca forma verince Mülayim Erdem, Cafercan Aksu, Arda Turan, Uğur Uçar, Zafer Şakar, Özgürcan Özcan, Cihan Can gibi yıldızlar bir anda gündem yaptı. Gözlerde doğal olarak hemen Hagi'ye çevrildi. Madem böyle bir püskürmeye hazır volkan vardı neden Hagi ligde hiç değilse bir iki maçta olsun gençlerine forma vermeye cesaret edemedi? Başkan Canaydın'ın da 0-0 biten ikinci AEK maçı sonrasında, "Onları artık özel maçlarda değil, ligde görmek istiyoruz" serzenişi ile Hagi'nin dikkatineydi. Genç futbolcuyu yetiştirmek gerçekten zaman-güç-sabır istiyor. Onu zamanında piyasaya sürmek ise en az onun kadar yürek ister.

Şarjörde 7 kurşun var
100. yılda şampiyonluk stresi yaşayan G.Saray'da Hagi büyük bir olasılıkla mecburiyetten gençlerine şans veremiyor. Oysa dünyanın bir çok ülkesinde çok ünlü takımlarda 19 yaşın altındaki yıldızlar bile çatır çatır forma giyiyor. Yeni keşif Aslanların hemen hepsi yaş gruplarına göre milli takımlarda. 19 yaşındaki Zafer Şakar. Zafer'i izleyenler, "Hagi kendi gibi 10 numara arıyor, o ise yanıbaşında" diyorlar ama Hagi, hala tecrübe ve takımdaşlarını tercihte ön sırada tutuyor. Türkiye'de Fatih Terim, 17 yaşındaki Emre Belözoğlu'nu Şampiyonlar Ligi maçında Dortmun'a karşı oynatmadı mı? Yine içimizden bir örnek Ünal Karaman 19 yaşında Wembley'de İngiltere önünde forma giymedi mi? Şimdi sıra Hagi'de. Rumen'in elinde patlamaya hazır silah var şarjörde ise 7 kurşun. Herbirini zamanında hedefe isabet ettirirse önce G.Saray sonra Türkiye'de heykelini dikerler. Aksi durumda eğer işler yolunda giderse kuru sıkı bir şampiyonlukla yadederler o kadar.

ZAFER ERTEM

Hakan Şükür'e çok özel teklif
H.Şaş Florya'da yoğun bakımda
Hagı'yi yine sıkıntı bastı
Transfer için start ocakta
İstatistiklere göre Aslan önde
Malatya için kuyruk var
Spor Ekranı
 
Vakti geldi
Daha önce idmanlarda ve maçlarda...
Kaleci isteyecek
Alman hocanın şimdiden gelecek...
Daha ne olsun?
İbrahim Akın, Ümit Milli Takım' da...
Cordoba topu yönetime attı
Forma şansı bulamaması nedeniyle...
Önemi tescillendi
Tansiyonu düşürmek için başkan...
22.15' te stres bitti
Milli Takım' a 4 oyuncu veren...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu