Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Kes tıraşı Rüştü

Maçı izlemeye Rüştü'nün saç tıraşını beğenmeyerek başladım. Mavi forma üzerinde fena durmamıştı ama yatılı bölge okulunda toplu tıraş yapan kasaba berberi elinden çıkmış bir tat vardı saçlarında. Fenerbahçe stadında sarı-lacivert renkte oynayanlara "yürrü be koçuuum" demeye alışmışım ya galiba temennilerimi yanlış anladı ilahi güçler. Daha 10 dakika dolmamıştı ki Rüştü tıraşından beter bir gol gördü kalesinde. Zannımca adamlar bile şaşırdı attıkları gole. Ardından ikinci gol de gelince maç seyretme kalitem bozuldu elbette. Malum ben sistemden, sahaya dizilişten, oyun düzeninden ve maç okumaktan çok çakmam. Yenen iyi oynamıştır yenilen kötüdür zanneder geçerim yıllardır.
Ama yazar olarak hakkını vermeliyim diye çok dikkat kesilerek izledim maçı ve birkaç not çıkardım kendimce: - Bizim takımın forması ince pazen don üstüne velespit yaka fanilaydı. - İlk anlarda anladım ki Milli Takım'a bir amigo lazım. Çünkü kimin kimleri ne şekil bağırtacağı belli değil. - Maçı televizyondan anlatan İlker Yasin'i duyunca aklıma Bodrum geceleri geldi. - Çünkü İlker ve ben aynı sitenin iki ev komşusuyuz. Aradaki tek fark o havuz, bahçe bakımı ve kapıcı parasını anında ödüyor ben çamura yatıp çok geç veriyorum - Maç nakli konusunda saç baş yolduran yönetmene saygılarımı sunarım. Korner atışında kale önü karambolünü en geniş açılı kamerada bülbül gagası kadar küçümen vermek için bayağı bir yetenek gerekir. - Daha 4. dakikada Nihat karşı karşıya pozisyonda topu önce kaleciye nişanladı sonra da bomboş pozisyondaki Fatih'e vermek yerine kaleye vurunca mutlak gol kaçmış oldu. - Ben bu pozisyonu tam anlayamadım ama yanımdaki adam öyle dedi. - 8. dakikada defansın büyük hatasında bomboş kalan Gusev topu boş kaleye yuvarladı. - İkinci golü nasıl yediğimizi yanımdaki adam bile anlayamadı ben nasıl anlayayım ki? - Evde çalışan yardımcım Ukraynalı. Ben şimdi eve gidip onun suratına nasıl bakacağım. - "Yenerseniz 1 hafta çayı, kahveyi, yemeği, ortalığı, bulaşığı ben yapacağım sözümü nasıl tutacağım..Ühüüü... - Tam böyle ühüü deyip ağlarken 3. gol de gelince bu yazıyı burada kesip sahayı terk ediyorum. Darısı Rüştü'nün başına.


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Vakti geldi
Daha önce idmanlarda ve maçlarda...
Hakan Şükür' e çok özel...
Sözleşlemesi sezon sonu bitecek...
Daha ne olsun?
İbrahim Akın, Ümit Milli Takım' da...
Önemi tescillendi
Tansiyonu düşürmek için başkan...