Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Maçtan notlar


Şişelere ceza gelebilir
Türkiye-Ukrayna maçını izlemeye gelen taraftarlar Şükrü Saracoğlu Stadı'nda iki farklı görüntü çizdiler. İlk yarıda hakeme para atılırken, son dakikalarda da sahaya pet şişe yağdı. Karşılaşma bitimi ise Ukrayna Milli Takımı ve iki gol atan Shevchenko sahadan çıkarken alkış yağmuruna tutuldu. Yetkililer sahaya atılan maddelerden dolayı ceza gelebileceğini belirtti.

Merdivenler full!
Liglerin ikinci yarısında statlardaki merdivenlerde bir tek seyirci olması halinde maçların başlamayacağını açıklayan federasyon, dünkü maçta kendisi bu uygulamada sınıfta kaldı. FIFA ve UEFA'nın kesin talimatına rağmen Şükrü Saracoğlu Stadı'nın sadece kapalı tribün ile locaların altındaki tribünde merdivenler boşaltılabildi. Diğer merdivenler tıka basa doldu.

Gökdeniz'e gözaltı
Ersun Yanal'ın gelişi ile A Milli Takım'ın bankoları arasına giren Gökdeniz ve Fatih Tekke, Fransız kulüplerinin göz hapsinde. Trabzonspor'un yıldızlarını Ukrayna karşısında iki Fransız menajerin izledikleri öğrenildi. Bir süredir takip edilen iki oyuncunun birçok ünlü Fransız takımının transfer listesinde olduğu ifade ediliyor.

Ulusoy yine gelmedi
Gürcistan ve Kazakistan maçlarına davet edilmediği için gitmeyen federasyon eski başkanı Haluk Ulusoy, dünkü maça da davet mektubu imzasız olduğu için gelmedi. Federasyonun özel davet mektubunda Levent Bıçakcı'nın ismi bulunmasına rağmen imzasının olmadığı öğrenildi. Federasyon yetkilileri, "Gelseydi VIP tribünün en önünde yeri hazırdı" dediler.

40 bin bayrak dağıtıldı
Türkiye-Ukrayna maçını izlemeye gelen taraftarlara 40 bin Türk bayrağı dağıtıldı. Şükrü Saracoğlu Stadı tıklım tıklım dolarken, tribünler adeta kırmızı-beyaza boyandı. Ay-yıldızlı ekibin yeni sponsoru Petrol Ofisi'nin açtığı dev bayrak göz kamaştırdı. Petrol Ofisi ayrıca seyircilere şapka dağıttı. Maçı 42'si Ukraynalı, 1'i İtalyan 265 basın mensubu takip etti.

Erdoğan'dan yorum yok
Başbakan Tayyip Erdoğan, karşılaşmayı Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin ve GSG Müdürü Mehmet Atalay ile birlikte izledi. Maç sonrası oldukça üzgün görünen Erdoğan, sorulara yanıt vermeden stadı terketti. Bir dönem Beşiktaş ve Trabzonspor'u çalıştıran Arnavutluk Teknik Direktörü Hans Peter Briegel de tribündeydi.

'Almanya'ya gideceğiz'
Maçın başında çok kritik bir pozisyonda topu boş kaleye gönderemeyen Nihat Kahveci, karşılaşma sonrası tribünlerin tepkisine sitem ederek, "Bir maçta böyle şeyler olmamalı. Yenildik, üzgünüz. İstemediğimiz bir sonuçtu. Bu tür mağlubiyetlerden sonra Türkiye'de işler böyle yürüyor. Duygusal olduğunu düşünüyorum. Biz Dünya Kupası'na gideceğiz" dedi.

Şeref Görkey'e saygı
Geçtiğimiz hafta vefat eden Türk futbolunun efsane futbolcularından Şeref Görkey'in cenazesine katılmadığı için Beşiktaş'la arası açılan Federasyon, dünkü maçtan önce Görkey için saygı duruşu yaptırarak gönül aldı! Ancak Beşiktaş yönetiminden kimse maçı izlemeye gelmedi. Bu durum siyah-beyazlı yönetimin federasyona tavrının sürdüğünü gösterdi.



Nasıl Gladyat-Ersun!
Skora bak hocam!
Şampiyon mu! Oda kim?: 3-0
Savunma faciası
Gürcü Çelmesi: 2-2
50'şer milyar prim uçtu!
Bıçakcı'dan şok sözler
Yunanistan çok rahat
Milan, Emre'de ısrar ediyor
Mini yorum
Zor da olsa Efes: 72-70
Fenerbahçe büyük iş başardı
Haber hattı
Ziraat Bankası: 3 Arona...
Polis filede Galatasaray'ı...
Aydaş boksa aday
Biz daha iyisini yapana kadar en...
Şans Topu
U.Malaga: 73 Ülker: 62
 
Kes tıraşı Rüştü
Maçı izlemeye Rüştü' nün saç tıraşını beğenmeyerek başladım. Mavi...
Futbol boyumuz kısa
Hiç mi hiç üzülmeyelim. Ne ekersen onu biçersin. Süper Ligimizde...
Bir tek Emre' yle olmuyor!
Danimarka karşısında oynayan takımın hemen hemen aynısı sahadaydı.
Kıssadan hisseler
Kim seni kendinden daha fazla kandırdı? - Başarısızlığa uğramanın tek...
Allah' tan umut kesilmez
Yazık... Sabaha kadar oynasak kazanamazdık. Çünkü yanlış başladık ve...
Şans da önemli!
Golün İngilizce' deki kelime karşılığı amaç. Futbolun amacı gol. Eğer...
Vakti geldi
Daha önce idmanlarda ve maçlarda...
Kaleci isteyecek
Alman hocanın şimdiden gelecek...
Hakan Şükür' e çok özel...
Sözleşlemesi sezon sonu bitecek...
H.Şaş Florya' da yoğun...
Hagi, kulüp doktoru Murat Çevik'...
Daha ne olsun?
İbrahim Akın, Ümit Milli Takım' da...
Cordoba topu yönetime attı
Forma şansı bulamaması nedeniyle...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu