Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
100. Yıl'ın ilk kurbanı


100. Yılını kutlayan G.Saray farklı Kayserispor galibiyeti ile coşkusunu ikiye katlarken zirvedeki avantajını da sürdürdü. Galatasaray için bu yıl çok özel bir yıl. Yaklaşık 4 ay süren hazırlıklar sonu dün sahne alan 100. yıl etkinlikleri tam anlamıyla muhteşemdi. Yönetici Turgay Kıran yönetiminde yapılan etkin çalışmalar geceye damgasını vurdu. Lisede başlayan coşku dalga dalga Beyoğlu, Nişantaşı, Şişli ve Mecidiyeköy'ü takiben Ali Sami Yen Stadı'nda farklı boyutlara taşındı. 7'den 77'ye tüm Aslanlar Sarı-kırmızılı bayrak ve konfetiler altında 100. Yıl'a ilk adım için sonsuz bir coşku yaşadı. Bu tablonun ardından Kayserispor önüne çıkan G.Saray'ın Aslanlar'ı Ali Sami Yen'de adeta şahlandı. Hagi sahaya sürpriz bir kadro çıkarmadı. Sadece iyileşen Baliç'e formasını iade etti, Hasan-Sabri tercihinde ise kararını Hasan yönünde verdi. Baliç solda Hasan ise sağda maça başladı. Oyun başındaki müthiş pres ve Necati'nin gelen erken golü sanki farklı skorunda habercisiydi. İlk yarının bitimine doğru Necati farkı ikiye çıkardı. Bu arada gerek Hasan sağdan gerekse Hakan Ünsal soldan gününde olmayan Hakan Şükür'e gol atmak için adeta orta yarışına girdiler. Ama Hakan'dan gol sesi çıkmadı.

Bravo Saidou, ayıp ettin Baliç
Hagi ikinci yarıda Song ve maçın kahramanı Necati'yi çıkarıp Bülent Korkmaz ile Ümit Karan'ı oyuna aldı. Bunun anlamı muhtemelen bu anlamlı günde iki futbolcunun da gönlünü almaktı. Hagi'nin sakatlık sonrası formasını geri verdiği Baliç dün çok koştu çok çalıştı ancak gole çok yaklaştığı dakikalardaki vurdumduymazlığı inanılmazdı. Hele bir ara elleriyle Hagi'ye "beri çıkar" mesajı göndermesi profesyonelliğine hiç yakışmadı. Saido ise orta sahada yine soğukkanlığı ve yaptığı işlerle müthişti. Defansın iki beki Cihan ile Hakan Ünsal aslında Kayseri'yi dize getiren perde arkası kahramandı. İkisi de müthiş oynadı enerjikti. Farklı galibiyette büyük pay sahibiydiler. G.Saray'ın kadrosu her geçen maçta daha da oturuyor. Cimbom'un 100 yılının ilk kurbanı dün gece Kayserispor oldu. Ocak transferinde alınacak süper bir isimle Cimbom'un kurbanlarının aratcağını söylemek sanırım sürpriz olmaz.

ZAFER ERTEM

Muhteşem Galatasaray
Bu Ateş sönmez
A. Sami yine Yen'di
Baliç bir döndü pir döndü
Nasıl Oynadılar?
Ergün'den siftah
Talihsiz Mondragon
Sadece Süren yok
18 bin Aslan
Kral ve imparator
Cafercan 4'ledi
Saray'dan uçurtma!
1.5 yıl sonra 5 oldu
 
Fener' e teşekkür!..
Galatasaray dün hem 100. yılını kutladı, hem de Türkiye' nin en iyi...
Bravo Cihan
Galatasaray her geçen hafta oyun kalitesini yükseltiyon. Önce genç...
Lyon kuralları
Şampiyonlar Ligi' nde yarın Lyon...
Ali' den pasta yaptılar!
Sarı-lacivertli takımdaki...
Milat Fener maçı
Trabzon' da iyi futbol oynamasına...
Dövme ömür boyu kalacak
Diyarbakır maçında koluna...
Trabzon' a çelme: 1-1
Liderlik koltuğundaki F. Bahçe' yi...
Maçtan Notlar
Milli yıldızlar yorgun!...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu