Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Sayısal loto
Süper toto
Şans topu
Resmen utandım

Ben teknik direktör değilim dolayısıyla Real Madrid'i çalıştırmadım. Kusura bakmasın ama Del Bosque'den daha iyi bir takım kurar, onunkinden daha geçerli bir sistemi bulurum. İspanyol hoca sezon başından bu yana yanlışlıkların en kötüsünü yapmaya devam ediyor. Okan 18'de yok Sergen ve Carew kulübede, sanırım bu maçı hafife alıp G.Saray maçını düşünüyor olmalı.
Sahaya sürdüğü 11'deki futbolcuların kullandıkları bölgeler de bir garip. Ahmet Hassan, Tayfun, Ahmet Yıldırım, Pancu ve İbrahim Akın hiç oynamadıkları yerlerde ya da az görev yaptıkları bölgelerde oynuyorlar. Böyle olunca sistem karmaşası ile birlikte karmaşık kadro yapısı Beşiktaş'a ecel terleri döktürüyor.
Bodo Glimt kim? Norveç'in mütevazi bir takımı. 88 yıllık geçmişinde bir tek kez bile ülkesinde şampiyonluğa ulaşmamış. Ve Beşiktaş böylesine bir kasaba takımı önünde perişanları oynuyor.
Gerçi ben bu tip Norveç facialarına alışkınım ama bu kadarı da fazla.
Carew neden oynamaz?, Sergen'le neden başlanmaz? İkinci yarıdaki olağanüstü savaşım en azından yenilgi ayıbını ortadan kaldırdı ama rövanşa yine bir sürü soru işaretleri taşıdı.

Yatıp kalkıp dua etsin

Adamların fiziği tam bir ülke fiziği. Hepsi çam yarması gibi adamlar. Atınca kapanmasını da biliyorlar. Aslında Del Bosque'nin yatıp kalkıp dua etmesi lazım bu maç berabere bitmeyebilir, dört farklı bir Bodo galibiyetiyle de sona erebilirdi.
Haftalardır bu sistemle ve bu oyuncu tercihleriyle Beşiktaş'ın bir yerlere gidemeyeceğini yazıp çiziyorum. Yanılırsam inanın sevineceğim. Ama gidişat bu tür kazaların bundan sonra da devam edeceğini gösteriyor. Yine de ikinci yarıda fiyaskoyu ortadan kaldırmak için Beşiktaşlı futbolcuların gösterdikleri olağanüstü çabayı gözardı etmiyorum. Özellikle Ahmet Hassan'ın ve İbrahim Akın'ın yenilgiden kurtulmak için gösterdikleri olağanüstü performans en azından beraberliği getirdi. Ancak Del Bosque ve Beşiktaş yönetimi karşı karşıya oturup şapkalarını önlerine koymalılar. Sezon başından beri devam etmekte olan bu saçmalıkların herhangi bir talihsizlikle uzaktan yakından ilgisi yok. Maçtan sonra güldüm. Hani acı acı gülmek diye bir şey vardır ya işte öyle bir gülüştü benimkisi..


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.Ş.

İşte şeytanın pabuçu
Sparta Prag' ı mıhlayan Hooijdonk,...
Kuleler ışık saçacak
Cimbom' un iki kulesi Hakan Şükür...
Kayaya Çarptılar
Norveç Ligi' nde kümede kalma...
Turist gitmek varken: 3-2
İlk yarıyı 2-0 kapatan, 69’da...