Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Ahmed Hassan eseri


Norveç'te henüz 3. dakikada Cordoba'nın sakatlanmasıyla inanılmaz bir şok yaşayarak oyuna başladık. Ama hemen akabinde kaleyi devralan Murat Şahin'in mucize kurtarışı ile hem moral bulduk, hem de genç kalecimizin kendine güveni yerine geldi.
Bu arada Pancu'nun nefis şutu da direkte patlıyordu. Beşiktaş'ın en iyisi Pancu'ydu. Kendisi kutlamak gerek, bu kadar kötü bir Beşiktaş'ın umut veren tek ismiydi. Uzun boylu Bodo savunmasını aşabilmek için bana göre Sergen'le başlamak gerekiyordu. En azından İbrahim Akın'ı kaçırıp asist yapabilirdi. Hanssen'in uzun taç atışları korner etkisi yapıp yan top sıkıntısını yaşamaya başlamıştık.
İbrahim Üzülmez her maçta olduğu gibi takımını üzüyor, tüm ileri çıkışlarında kendi kanadındaki pozisyonlar geri bir tehlike olarak dönüyordu. Del Bosque'nin inanılmaz 4-4-2 inadı, Beşiktaş savunmasını çizgi halinde bırakıyordu. Bodo'nun en sonunda akın akın gelen ataklarından golü yiyorduk. Johansen rakip takımda coşarken bizim Juanfran 6 aylık yük gemisi gibi ağırdı. Bir saat boyunca sadece güzel bir şut atabildi. Ahmed Hassan maç boyunca uzun boylu rakip savunma karşısında mücadele verirken, attığı golle de Beşiktaş'a hayat verdi. kendi kendine oynarken, uzun boylu rakip takım karşısında adeta eriyordu. Maç boyunca Kartal'ın pek de iyi olmayan bir futbolu vardı. Del Bosque ile bu işin yürümeyeceğinin sinyalleri geliyordu.
İkinci yarıya yine gerekli adam Sergen ve Carew'siz başladık. Bir türlü kanatlardan gelemeyen Beşiktaşımızı izlerken İspanyolca öğrenip Del Bosque'ye bu işi bilmediğini anlatmak isterdim. İnanılmaz yağmurlu bir havada bu kadar fiziği güçlü bir takım karşısında 1.93'lük Carew'i kulübede oturtmanın ne anlamı vardı? Sergen gibi teknik kapasitesini kanıtlamış, yerden asist yapan silahını 60 dakika ne diye yanında tutarsın?
Sonuç itibarıyla işler iyi gitmezken Hassan araya girip Del Bosque'yi ipten aldı. Ve kupada inanılmaz bir avantaj sağlamasına sebep oldu. Böylelikle hocanın tüm hatalarını şimdilik kapatmış oldu. Hiç kimse boşuna sevinmesin, İspanyol hoca takımı yanlış oynatıyor. Orta sahaya takımı koordine edecek bir futbolcu şart. Hocanın takımı bir an evvel tanımasına ihtiyaç vardır. Takım İstanbul'a avantajlı ve mutlu dönüyor.

VAHE KILIÇASLAN

Kayaya Çarptılar
Bu hesapta yoktu
Pancu, Sergen'i çılgına...
Carew 90 dakika kulübede...
İyi ki Ronaldo var
Nasıl Oynadılar
Norveç gel de geç
Gelenek bozulmadı!
İbrahim Akın şov sürüyor
Avantaj Bizde
Hocasını ipten aldı
Schalke 5 attı
Maçtan Notlar
 
Buz gibi futbol
Öyle bir ülke ki, her on dakikada bir yağmur yağıyor. Buz gibi bir...
Resmen utandım
Ben teknik direktör değilim dolayısıyla Real Madrid' i çalıştırmadım.
Taşlarla oynayınca
Del Bosque başına dert almayı seviyor. Tam orta saha oturmaya...
İşte şeytanın pabuçu
Sparta Prag' ı mıhlayan Hooijdonk,...
Alex Rolex gibi
Alex için vakit nakit. Bu yüzden...
Kayaya Çarptılar
Norveç Ligi' nde kümede kalma...
Bu hesapta yoktu
Beşiktaş' ın kaledeki güvencesi...
Turist gitmek varken: 3-2
İlk yarıyı 2-0 kapatan, 69’da...
Statta sanki milli maç...
Gürcistan ile oynanan milli maçta...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.Ş.