Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Maçtan Notlar


15 Kara Kartal!
BEŞİKTAŞLILAR
Norveç'te takımlarını yalnız bıraktı. Aspmyra Stadı'nda sadece 15 Türk taraftar siyah-beyazlı ekibi destekledi. Beşiktaş bayraklarıyla takımlarına destek veren taraftarlar golün ardından sessizliğe büründüler. 43 bin nüfuslu Bodo'da maçı yaklaşık 4 bin sporsever izledi.

Hava buz kesti
BODO
sürekli değişen havasıyla Beşiktaşlı futbolcuları şaşırttı. Gün boyu aralıklarla yağmur yağdı. Maç saatinde ise sıcaklık iyice düştü; 5 derece oldu. Maçın başlarında siyahbeyazlı futbolcular zorlandı. Ahmet Yıldırım sakatlık geçirirken, birkaç oyuncunun ayağına kısa süreli kramp girdi. İkinci yarıda yine yağmur yağdı.

İçimiz karardı
BEŞİKTAŞ
yönetimi Bodo maçı öncesi yapılan toplantıda, takımın bu maçta giyeceği formaya karar verdi. Böylece Beşiktaş bu sezon ilk kez siyah formayla sahaya çıktı. Ancak siyah forma ile çıkılan ilk maçta Kartal kritik bir mağlubiyet aldı.

Yönetim eksiksiz
BEŞİKTAŞ
yönetimi neredeyse tam kadro Norveç'teydi. Başkan Yıldırım Demirören başta olmak üzere Murat Aksu, Kıvanç Oktay, Süleyman Eren, Sinan Vardar, Murat Ürünsak, eski başkan adaylarından Affan Keçeci ve Levent Kızıl, ayrıca ona yakın kongre üyesi Bodo maçını seyretti. Başkan Demirören'in kardeşi Tayfun Demirören de destek için maçtaydı.

Simultane Carew
FUTBOLCULAR
dün sabah Bodo'da moral turu attı. Yağmurlu havada yürüyüş yaptılar. Futbolculara alışverişte Carew yardımcı oldu. Tercümanlık yaparak dil sorununu halletti. Öğle yemeğinin ardından maç saatine kadar otelde dinlendiler. Şehir merkezinde ise taraftarı maça çağırmak için Bodo Glimt tarafından kurulmuş standlar dikkat çekti.

Yedirip içirdiler
MAÇTAN
önce güvenlik konularının tartışıldığı bir toplantı yapıldı. Beşiktaş'tan Erdil Arpacı ve Semih Usta katıldığı toplantıda UEFA delegesi, hakem gözlemcisi, Bodo Glimt yönetimi ve şehrin emniyet yetkilileri vardı. Ardından Murat Aksu'nun başkanlık ettiği Beşiktaş yönetimi, ev sahibi ekibin verdiği yemek davetine katıldı...



Kayaya Çarptılar
Bu hesapta yoktu
Pancu, Sergen'i çılgına...
Carew 90 dakika kulübede...
İyi ki Ronaldo var
Nasıl Oynadılar
Norveç gel de geç
Gelenek bozulmadı!
İbrahim Akın şov sürüyor
Avantaj Bizde
Hocasını ipten aldı
Schalke 5 attı
Ahmed Hassan eseri
 
Buz gibi futbol
Öyle bir ülke ki, her on dakikada bir yağmur yağıyor. Buz gibi bir...
Resmen utandım
Ben teknik direktör değilim dolayısıyla Real Madrid' i çalıştırmadım.
Taşlarla oynayınca
Del Bosque başına dert almayı seviyor. Tam orta saha oturmaya...
İşte şeytanın pabuçu
Sparta Prag' ı mıhlayan Hooijdonk,...
Alex Rolex gibi
Alex için vakit nakit. Bu yüzden...
Kayaya Çarptılar
Norveç Ligi' nde kümede kalma...
Bu hesapta yoktu
Beşiktaş' ın kaledeki güvencesi...
Turist gitmek varken: 3-2
İlk yarıyı 2-0 kapatan, 69’da...
Statta sanki milli maç...
Gürcistan ile oynanan milli maçta...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.Ş.