Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Sayısal loto
Süper toto
Şans topu
Şaş'ı yedirmeyeceğiz

Medyanın birçok kalemi milli maç sonrası Hasan Şaş'ı astılar. Ersun Yanal da, "Hasan'ın atılması oyun planımızı bozdu" diyerek oyuncusuna sahip çıkmadı. Bir anlamda Hasan'ı kurtlar sofrasına attı. Bence bu gelecek için de tehlikeli bir beyanattır... Diğer futbolcular şimdi nasıl güvenecekler hocalarına? Allah'tan Galatasaray, hocası ve taraftarıyla Hasan Şaş'a sahip çıktı... Özellikle internetteki Galatasaray taraftar forumlarında (gerçi karşılaşma milli maç olduğu için kızanlar da çoktu ama...) medyanın cellatlarına göndermeler yapılarak Hasan'a destek verildi. Bu konuda son sözüm Ersun Yanal hocamıza; "Sayın Yanal, Hasan'ın dosyası kabarık olabilir. Ama, madem onu kadroya aldınız, sonuna kadar da sahip çıkacaksınız... Bu, tüm futbolcular için de geçerlidir. Hasan'ı günah keçisi yapıp diğer hataları örtbas etmeye çalışmanın hiçbir anlamı yoktur. Her şeye rağmen Yunan'ı kendi evinde yeneceğinizden kuşkum yoktur. Gazanız mübarek olsun!"

Linç Harekatı
Amerika ya da Avrupa'da başkanlara, başbakanlara, senatörlere karşı yapılan protestolar hep "çağdaşlık" olarak kabul edilir!.. Buna benzer durumlar Türkiye'mizde olduğunda ise çıkarlar neyi emrediyorsa o yönde değerlendirmeler yapılır! Trabzon'da oynanan Türkiye-Gürcistan milli maçında yaşananların bir kısmı hoş değildi... Ama, sayın başbakanımızın daha önce yapmış olduğu sportif bir gaf yüzünden demokratik bir şekilde protesto edilmesi de çok fazla büyütülüyor. Gerçi başbakanımızın yapmış olduğu sportif gaf, siyasi olarak da bedelini ödemişti Trabzon'da. Zira kendisi de bir Karadenizli olan başbakanımızın partisi belediye seçimlerini Trabzon'da kaybetmişti. Bu Trabzonspor taraftarına yetmemiş olacak ki, milli maçta da protestolarını sürdürdüler. Başbakanımız Erdoğan yapılan protestoyu gayet olgunlukla karşıladı. Ancak görüyoruz ki bazı kalemşörler (hadisenin içinde F.Bahçe de olduğu için) F.Bahçe'yi, Şota'yı, Ulusoy'u, vs.'yi kullanarak, Trabzon'u ve Trabzonspor taraftarını kündeye getirmeye çalışıyorlar. İşin ilginci yıllardır Trabzon'a gitmeyenler, Trabzon'la alakalı ve Trabzon aleyhine olan en küçük bir ayrıntıyı bile kaçırmıyorlar. Ayıptır!..


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.Ş.

Düşleri aynı
Son derece hırslı bir kişiliğe...
İşte kaleci Hagi
Şut çalışması sırasında kaleye...
Ronaldo kulübeye
Del Bosque, Sakarya maçında sezon...
Bıçakçı özür dilemeli
Futbol Federasyonu Başkanı Levent...