Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Ana Sayfa  
     
Potadan Haberler


Adaletin bu mu dünya!
Yunanistan'daki Avrupa Yıldızlar Basketbol Şampiyonası'nda Litvanya'yı 75-69 yenerek Avrupa 3.'sü olan Milli Takım yurda döndü. Milliler, oynadıkları 8 maçın 7'sini kazanırken, grupta yendikleri Fransa'ya yarı finalde boyun eğdi. Toplam 3 mağlubiyet alan Fransa ise finalde, Rusya'yı devirip şampiyonluğa ulaştı.

Potada Gençler farkı
İSPANYA'DAKİ Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselen Genç Milli Takımımız dün gece oynadığı maçta Sırbistan Karadağ'ı 76-56 gibi farklı bir skorla mağlup ederek yarı finalist oldu. Nihat İziç yönetimindeki Genç Milli Takım, final için bugün Fransa ile karşı karşıya gelecek.

Hakkarili 'dev' minikler!
2. Türkiye Minikler Basketbol Şenliği'ne katılmak için esnaf ziyareti yapan ve sadece 90 milyon lira toplayabilen Hakkarigücü basketçileri, imkansızlık içinde gittikleri Ankara'da Efes Pilsen'i yenerek kente döndü. Antrenör Erol Hanlıgil oyuncularının ilk kez il dışına çıktığını belirterek, çok başarılı olduklarını söyledi.

Dişi Kartal'dan dört imza
BAYANLAR Basketbol Birinici Ligi takımlarından Beşiktaş atağa geçerek dört oyuncuyla sözleşme imzaladı. Kocaelisporlu Arzu Özyiğit Bildirir, Botaşsporlu Esmeral Tunçluer ve ABD Kolej Ligi'nden Nihan Anaz, siyah-beyazlı kulüple birer yıllık sözleşme imzalarken, Beşiktaşlı Yasemin Horasan da sözleşmesini bir yıl uzattı.

Memo'ya övgü
UTAH'A 48 milyon dolara imza atan milli basketbolcumuz Mehmet Okur'a eski takımı Detroit'in başkanı Joe Dumars'tan övgü geldi. Dumars, "Bu anlaşma Memo için çok büyük bir başarı ve onun adına çok mutluyuz. Takıma çok iyi uyum sağlayacağını ve başarılı olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Dream Team biletleri satışta
A MİLLİ Erkek Basketbol Takımı'nın, ABD Milli Takımı ile 8 ve 10 Ağustos tarihlerinde Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapacağı iki hazırlık maçının biletleri satışa çıkarıldı. Maçların biletleri bugün Biletix bayilerinden satışa sunulurken, 5 ayrı kategorideki biletlerin fiyatları, 30-105 milyon lira arasında değişiyor.

Türkiye-Rusya: 49-77
SLOVAKYA'NIN Bratislava kentindeki Avrupa Genç Bayanlar Basketbol Şampiyonası'nda mücadele eden Türkiye, çeyrek final müsabakasında Rusya'ya 77-49 gibi farklı bir skorla mağlup oldu. Karşılaşmanın ilk devresini de 36-28 yenik kapayan-ay-yıldızlılarımızın en skorer ismi 15 sayı üreten Işıl İlben oldu.



Kathy Hayrına soyundu
Bronz adam Selo
Binnaz'ın gözyaşları
Parayla saadet oluyormuş
İlker Sarıer:...
Haber Hattı
 
Mutabakat şarttır
Önümüzdeki hafta içinde federasyon seçimleri artık yapılacak. Daha...
Fatih Akyel savaş açtı
Canaydın' ın "Kapımız kapalı"...
Kimseye acımam!
Daum tatlı-sert uyarılarını...
Son aday Di Biagio
10 numara arayışını sürdüren...
Ergün' ün tapusu bizde
G.Saray' ın serbest kalan milli...
İşte Carew Gerçeği
Dünyaca ünlü Türk menajer Ceylan...
Veysel Aramızda
16' da Hassan' la öne geçen...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.Ş.