Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Ana Sayfa  
     

Kartal da NATO'ya takıldı!


Beşiktaş yönetiminin Carew, Hasselbaink, Miloseviç ve Koller'in transferini NATO zirvesi sonrasına bırakması garip karşılandı!

***

Yıldızlara nato freni

İtalya ve Almanya'da görüşmelerde bulunan Oktay, imzaları NATO zirvesi sonuna bıraktı Carew, Hasselbaink, Miloseviç ve Koller'in menajerleriyle buluşan Oktay'ın alternatifi de bol.

Beşiktaş'ın yabancı transferleri, İstanbul'da yapılacak olan NATO zirvesi nedeniyle ertelendi.. Transferler görüşmeleri için perşembe günü İtalya'ya giden, oradan da Almanya'ya geçen Futbol Şube Sorumlusu Kıvanç Oktay ve Kulüp Spor Direktörü Erdil Arpacı'nın bugün İstanbul'a dönmesi beklenirken; yabancı transferleri imza işinin NATO zirvesinden sonraya bırakıldığı öğrenildi.

Listede 20 İsim Var
Carew'in menajeriyle İtalya'da görüştükten sonra Hasselbaink, Miloseviç ve Koller'in menajerleriyle biraraya gelerek tekliflerinde ciddi olduklarını belirten Oktay ve Arpacı'nın elinde forvet ve orta saha olmak üzere 20 oyuncunun olduğu belirtildi. Beşiktaş'ın ikinci görüşmelerin ardından listedeki isimlerden özellikle Carew, Miloseviç ve Hasselbaink üzerinde durduğu ifade edildi.

Del Bosque'ye Brifing
Asbaşkan Kıvanç Oktay "Carew ve Hasselbaink'in menajerleri ile görüştük. Konuşmamız bilgi alışverişi şeklinde geçti. Bu bilgileri hocamızla ve yönetimimizle değerlendireceğiz. İtalya ve Almanya'da da temaslarda bulunduk. Çarşamba günü özel işlerim nedeniyle yurtdışına çıkacağım. Amacımız Avusturya ve Almanya'daki kamp dönemine oyuncuları yetiştirmek" dedi.

Para Saçmak Yok
Avrupa'da aşağı yukarı herkesin piyasasının belli olduğunu belirten Oktay "Futbolcu kim olursa olsun gerektiğinden fazlasını verecek değiliz ama takımımıza da yabancı yıldız transferleri yapacağız. Transferler NATO zirvesinin sonrasında başlayacak. Bu süre zarfında hocamıza verdiğimiz rapor da sonuçlanacak ve yeni yıldızlarımız takımımıza dahil olacak" dedi.



Emre Aşık'tan...
"Beşiktaş'ı unutmam"
Sergen imza attı ama!
Beşiktaş nefessiz
Eser umutlu
Beşiktaş Günlüğü
 
Bosque doğru adreste
Del Bosque büyük ustadır.. İyi de satranç oynar! Altyapısından...
Sambaya davet
Leandro Silva da geldiğinde,...
Daum' un Korkusu
Bugün İstanbul' a dönecek Daum,...
Yıldızlara nato freni
İtalya ve Almanya' da görüşmelerde...
Emre Aşık' tan Etiler'...
Beşiktaşlı Emre Aşık, sözlüsü...
Dişine Göre
Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi 2.
RHYL' nin ilk şampiyonluğu
Tecrübeleri Yok...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.Ş.